Условия за ползване


1. Общи условия

 
 Настоящите Общи условия представляват правно споразумение със задължителна, обвързваща сила между магазин Helth Care и потребителите (Вие) във връзка с услугите, предлагани от биомаг.ею. С разглеждането на страниците, натискането на обектите или връзките, разположени на страниците на биомаг.ею, Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия за обслужване.
 
HelthCare МАГАЗИН е регистрирана търговска марка на WOOD GREEN HELTCARE LIMITED Company number NI638271 Northen Ireland
 

WOOD GREEN HELTHCARE LTD е , регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление: София,Зайчер 138 -офис

 

 2. За поверителноста на вашите данни
 
WOOD GREEN HELTHCARE LTD  обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че WOOD GREEN HELTHCARE LTD има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни:
 
- име и фамилия

- e-mail

- телефон за връзка

- адрес за фактура и досавка

- пощенски код

 

В последствие имате възможност да коригирате тези данни от Вашият личен профил.

 

Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, Абонамент за новини, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването на WOOD GREEN HELTHCARE LTD. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за Абонамента за новини, могат да прекратят абонамента си по всяко време от връзката, разположена в края на всяка новина.

Вашият потребителският профил може да бъде изтрит от системата на WOOD GREEN HELTHCARE LTD заедно с прилежащите към него данни при желание от Ваша страна.

 

 3. Поръчката

 Всяка поръчка на продукт или услуга през системата на GREEN HELTH CARE LTD е свързана със задължение за плащане по избран от Вас начин на плащане. Поръчки приемаме 24 часа в денонощието, също и в почивните дни и в дните на официалните празници. В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начинa на доставка и начина на плащане. След приключване на поръчката и ако това е първата Ви поръчка на посочения телефон ще получите обаждане от нас с потвърждение на същата информация. За всяка следваща поръчка ще получите потвърждение само по e-мейл.  За промяна в статуса на поръчката (потвърждение, обработване, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани по е-мейл. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите от Вашия личен профил.
 

 4. Цените

 Всички цени са в лева с включен ДДС. Цените на продуктите са показани без цената за доставка, за която ще получите информация в процеса на поръчка.

 

5. Проблеми при изпълнение на поръчката

 Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:
 
1. Възможно някой от поръчаните продукти да не е наличен; в този случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок по телефон или с email съобщение

2. Избрали сте "Плащане с карта" или “По банков път”, но не е извършено плащане или има забавяне на плащането.

3. Посочили сте грешни или непълни данни за доставка -  имена, адрес, телефон, пощенски код.

 

При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти. При невъзможност за доставка не по вина на БИОКСИМ (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика), вашата поръчка ще бъде върната при нас докато се свържем с вас.

 

6. Плащане

 
 1. Плащане с кредитна карта или по банков път: плащате в процеса на поръчката./Всички поръчки се предплащат/

 

7. Доставка и получаване на продуктите

1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена, пощенски код, предпочитана дата на доставка и допълнителни инструкции.

2. Получаване на място в офис на Еконт: избира се в процеса на поръчка след като изберете предпочитана дата и час на получаване.

 

8. Отказ от поръчка и връщане

 Можете да върнете закупените от нас продукти без причина за връщане в рамките на 14 дни от датата на закупуването при следните условия:
 

          - Продуктите да са в оригиналната си опаковка

          - Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване

          - Да включите оригиналната фактура или поръчка, с която сте получили продуктите (с вашата поръчка ще получите придружаващ документ - фискален бон при плащане при доставка или фактура по ваше желание от куриерската фирма)

          - Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка

            Можете да замените продуктите с други или да възстановим стойността им, ако не желаете замяна. Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката и одържаме 30% неустойка за върнат продукт .Всички суми, платени при доставка възстановяваме само по банков път на Ваша лична сметка в срок до 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за Вашия отказ от поръчка. Всички суми, платени с дебитна/кредитна карта, възстановяваме на същата сметка (карта), от която е извършено плащането.През paypal от 20 до 40 дни .
 

9. Рекламации и въпроси към нас

 Моля, свържете се с нас на по телефонили емаил  с всички въпроси, свързани с продуките или услугите, предоставяни от WOOD GREEN HELTHCARE LTD

 

10. Съдържание и авторски права

 

Уебсайтът съдържа авторски материали и текстове, изображения, графични лога, графики, лога на търговски марки, бази данни и софтуер, които са собственост или са лицензирани от WOOD GREEN HELTHCARE LTD и са  защитени от българските и други приложими закони и конвенции за авторски, сродни и други права върху интелектуална собственост.  Възпроизвеждането на съдържанието, на уебсайта и/или  който и да е негов елемент, обект на интелектуална собственост,  може да се извършва само и единствено с писменото съгласие на WOOD GREEN HELTHCARE LTD или на неговите представители. Използването на услугите и на уебсайтa не предоставя на потребителите каквито и да е права върху обектите на интелектуална собственост в цялост, нито върху която и да е част от тях.

11.Отговорност

Най - учтиво Ви молим, да се КОНСУЛТИРАТЕ С КВАЛИФИЦИРАНО МЕДИЦИНСКО ЛИЦЕ преди използване на продуктите, предлагани чрез сайта, информационни карета, коментари в чатовете в реално време или друга информация, предоставена Ви от сайта, независимо по какъв ред. Информацията за продуктите е представена единствено като листовка за начина на използване на медикамента, предоставен от производителя. Пълнотата и достоверността на информацията не е гарантирана от страна на "БИОМАГ'. Съдържанието в сайта не препоръчва прилагането на самолечение на здравни проблеми.
ПРИ ВЪЗНИКНАЛ ЗДРАВОСЛОВЕН ПРОБЛЕМ/ВЪПРОС, МОЛЯ КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ НЕЗАБАВНО С ВАШИЯ ЛИЧЕН ЛЕКАР/ЛЕКАР СПЕЦИАЛИСТ ИЛИ ФАРМАЦЕВТ. Ние не даваме гаранция за точността, надеждността, пълнотата или полезността на предоставената в сайта ни информация. НИЕ не изключваме възможността за грешки, закъснения, пропуски, неактивност на сайта и загуба на цялото количество или частични данни, поради технически или човешки фактори, поради което и не носи отговорност в тази връзка.

12.Контролен орган

Нашата дейност се контролира от Комисията за Защита на Потребителите – КЗП. Ако имате въпроси относно нашите Условия за ползване, моля, свържете се с нас чрез специалната форма за контакт или на адрес bio_mag@ outlook,com

 

При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС.
Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.

 

 

 Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата