Поръчки и доставки

НАЧИНИ НА ДОСТАВКА

Можете да изберете най-удобният начин за доставка на поръчката:

  • Доставка до адрес
  • Доставка до офис на ЕКОНТ - това е по-евтин вариант и ви позволява да планирате по-добре кога да получите пратката
  •  
 

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Можете да изберете най-удобният за вас начин на плащане:

Наложен Платеж

  • Банков превод - предварително плащане по банков път. /Свържете се с Нас /
 

НАЛИЧНОСТИ

В HelthCare се стараем да обновяваме наличностите своевременно, но е възможно някой от поръчаните продукти да не е наличен.
В такъв случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок по телефон или с email съобщение.

Поръчка:

За да бъде оформена и потвърдена поръчката е необходимо да бъдат изпълнени следните стъпки:

- Избор на количеството на продукта и добавянето в кошницата

- Указване на адрес за доставка

- Потвърждение

- Непосредствено за поръчка може да се използва модула за бърза поръчка или обаждане на  телефона за поръчка
След тези стъпки поръчката се смята за приета и потвърдена. Не носим отговорност за неправилно въведени и попълнени данни на клиент, през системата ни, модула за бърза поръчка или при обаждане на преките телефони за поръчка. 

Доставка:

Продуктите представени в официалният магазин  се доставят с наложен платеж от куриер до адреса, предоставен от клиената при попълване на формата за заявката.

Доставката до адрес е за сметка на потребителя и е с фиксирана цена 6 лв за територията на Република България. Доставката до офис на Еконт е за сметка на потребителя и е с фиксирана цена 3.50 лв за територията на Република България.

Срокът за доставка е до 5 работни дни след потвърждение на поръчката. Поръчки, приети до 14:00, се изпращат в същия ден (важи само за работните дни).
Поръчки, приети след 14:00, се изпращат на следващия работен ден. Поръчки, невзети в срок от 7 работни дни от офис или куриер на Еконт се смятат за отказани от клиент.

По изключение, може да отнеме повече време, в зависимост от населеното място на заявителя и особеността на поръчката.

Връщане:

Продукти за връщане се приемат само в оргинална опаковка не разпокавани за сметка на изпращача.

За повече информация за доставка в чужбина, направете запитване в контактната форма или на посочения телефон за контакт.

Доставка на територията на Европейският съюз и Кипър може да бъде извършена след предварително заплащане на стойността на поръчката по банков път. Използват се услугите на Спиди, ACS и Еконт. Цената на доставка зависи от дестинацията и варира от 15 до 23 лв. за поръчка до 2 кг (4-5 продукта) и е за сметка на клиента. За повече информация, направете запитване в контактната форма или на посочения телефон за контакт.

* In order to comply with the revised European Payment Services Directive (PSD2), the fee for paying a payment request will be deducted from your account automatically.СЛЕД КАТО НАПРАВИТЕ ПОРЪЧКА МОЛЯ ДА НИ УВЕДОМИТЕ ЗА ДА Я ОБРАБОТИМ ПО БЪРЗО В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ТРЯБВА ДА ЧАКАТЕ 2-3 ДЕНА